Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Laura van Bouwel, 
Zaakvoerder van Laura vb Fotografie met als ondernemingsnummer 0757.950.773 gevestigd te Kasterlee, Kattenberg 64.

Iedereen die een samenwerking aangaat (verder benoemd als klant) met Laura vb Fotografie (verder benoemd als fotograaf) 
gaat akkoord, of bij gebrek aan reactie, stilzwijgend akkoord met de geldende algemene voorwaarden. 
Deze algemene voorwaarden zijn te vinden via de website en worden steeds bezorgd via mail bij het boeken van een fotoshoot. 

Copyright: deze algemene voorwaarden en afbeeldingen mogen mogen niet gebruikt/ gekopieerd worden door derden. 

FOTOSHOOT 
De fotoshoot gaat door op locatie of in de studio te Kasterlee. 
De keuze van locatie gebeurt steeds in onderling overleg tussen de klant en de fotograaf. 
De klant krijgt bij boeking een brochure toegestuurd via mail met mogelijke locaties. 
Voor locaties die zich 10 kilometer buiten Kasterlee bevinden, wordt er een kilometer vergoeding gevraagd van 0.40euro/km. 
De klant dient op tijd aanwezig te zijn op de afgesproken locatie. Indien er een vermoeden is van te laat komen, gelieve de fotograaf hier zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen. 
Tijdens de fotoshoot geeft de fotograaf enkele opdrachtjes zoals zitten, liggen, springen, lopen,... indien dit niet mogelijk is voor de klant mag de klant deze opdrachtjes weigeren.
De fotograaf kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor gebruikelijke ongevallen of voor schade aan persoonlijke spullen. 

BEELDEN 
Na de fotoshoot maakt de fotograaf een selectie van de gemaakte beelden. Deze beelden worden bewerkt in de stijl van de fotograaf. 
Alle beelden worden afgeleverd in kleur en een selectie in zwart-wit. 
De beelden worden afgeleverd in .JPEG formaat en zonder watermerk.
De klant ontvangt de beelden via een beveiligde online galerij met wachtwoord. 
De link van de galerij wordt via mail doorgestuurd.
De online galerij blijft 3 maanden beschikbaar, het is de verantwoordelijkheid van de klant om de beelden binnen die termijn te downloaden en veilig op te slaan op de pc/ harde schijf.  
Het aantal beelden dat wordt afgeleverd is afhankelijk van verschillende factoren tijdens de fotoshoot. De fotograaf garandeert minimum 40 beelden. 
De aflevertijd van de beelden is afhankelijk van verschillende factoren; drukte, werk, mijn gezin. Reken gemiddeld twee a drie weken. Deze termijn is niet bindend. 
Het is niet toegestaan dat de klant eigen bewerkingen toepast op de afgeleverde beelden.
Alle beelden worden één jaar bewaard in het archief van de fotograaf. 
Beelden die de selectie niet hebben gehaald en onbewerkte (RAW) beelden kunnen nooit worden verkregen of opgevraagd door de klant. 


PRIJZEN 
De prijzen die op de website vermeld staan zijn vaste prijzen. Deze prijzen kunnen op elk moment gewijzigd worden.
Vanaf er een fotoshoot definitief is geboekt, blijft deze prijs gelden, ongeacht prijswijzigingen. 
De boeking van een fotoshoot is pas definitief na betaling van het voorschot. Het voorschot is vastgesteld op 50euro. Bij een huwelijk is het voorschot vastgesteld op 25%. 

BETALING 
Voor de betaling van de fotoshoot of het fotoproduct wordt er steeds een factuur opgemaakt. 
De facturen zijn te betalen voor de vervaldatum die op het factuur staat vermeld, via overschrijving op het rekeningnummer BE35 7360 7762 6437 op naam van Laura van Bouwel Fotografie. Er worden geen beelden of producten afgeleverd wanneer de fotograaf de betaling nog niet heeft ontvangen.  

OFFERTES 
Wanneer de klant interesse heeft in een fotoshoot op maat of, huwelijk of een album wordt er vrijblijvend een offerte opgemaakt. Deze blijft 14 dagen geldig. 
Als er niet wordt gereageerd op de offerte vervalt deze na 14 dagen. Bij het vastleggen van de offerte blijft de prijs gelden ongeacht prijs stijgingen. 

VERZETTEN / ANNULEREN 
De klant mag de fotoshoot éénmalig kosteloos verzetten wanneer deze binnen de week opnieuw wordt geboekt. 
Wanneer de klant de fotoshoot na boeking wil annuleren voor een niet geldende reden wordt het voorschot niet terug betaald. 
Wanneer de fotoshoot plaatsvindt op een buiten locatie en het is slecht weer kunnen de klant en de fotograaf samen beslissen om de fotoshoot te verplaatsen naar een andere datum. 

ZIEKTE 
Om de gezondheid van mezelf, mijn andere klanten en mijn gezin niet in het gedrang te brengen vraag ik om mij zo snel mogelijk te verwittigen bij ziekte. 
De fotoshoot zal bij ziekte moeizaam verlopen en ook het resultaat zal niet zijn wat er wordt verwacht. De fotoshoot zal uiteraard kosteloos worden verzet naar een andere datum. 

NIET KOMEN OPDAGEN 
Wanneer een klant niet komt opdagen op de afgesproken plaats, datum en uur zonder de fotograaf op de hoogte te brengen, wordt geen nieuwe afspraak gemaakt voor een fotoshoot en is de klant het voorschot kwijt. 

CAKESMASH
Cakesmashes gaan door in de studio van de fotograaf in Kasterlee. 
Wanneer een cakesmash niet kan doorgaan om wille van ziekte moet de fotograaf ten laatste 48u op voorhand verwittigd worden. Wanneer de klant de fotograaf te laat verwittigd of de klant komt niet opdagen wordt de taart in rekening gebracht. 

AANSPRAKELIJKHEID 
De fotograaf kan niet worden aansprakelijk gesteld voor gebruikelijke ongevallen of voor het verlies en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen van de klant.

ALBUMS
De fotograaf bezorgt de klant na de fotoshoot een brochure met de mogelijkheden en opties met betrekking op albums. 
Als de klant een album wenst aan te kopen moet dit schriftelijk aan de fotograaf bevestigd worden. Dit kan via mail, WhatsApp of een privé bericht via social media. 
De factuur van het album moet eerst worden voldaan alvorens de fotograaf het gewenste product besteld. De klant kan het album bij de fotograaf afhalen of kan kiezen voor verzending. Verzendkosten worden aangerekend aan de klant. 

CADEAUBON
De klant kiest zelf de waarde van de cadeaubon. Dit kan een bedrag naar keuze zijn of een volledige fotoshoot. Cadeaubonnen worden nooit uitbetaald. 
Cadeaubonnen zijn één jaar geldig. Als de cadeaubon is vervallen kan deze enkel met uitdrukkelijke toestemming van de fotograaf nog gebruikt worden.
Wanneer de cadeaubon een hogere waarde heeft dan de gekozen fotoshoot wordt de resterende waarde niet uitbetaald. De klant kan dan wel kiezen voor een album die de fotograaf aanbied. De klant kan er voor kiezen om de cadeaubon op te halen bij de fotograaf zelf of deze te laten verzenden. Verzendkosten worden aangerekend aan de klant. 

website template door Wonderlik Webdesign

©2021-2022 Laura van bouwel fotografie

Algemene voorwaarden

Let's get social
Menu